Kom je op de Dag van de Trage Weg mee wandelen langs trage wegen? Milieufront Omer Wattez (MOW) en Natuurpunt Vlaamse Ardennen plus bieden twee mogelijkheden aan vanuit Etikhove; een van de mooiste dorpjes van de Vlaamse Ardennen. Beide wandelingen zijn ongeveer 7 kilometer lang. Inschrijven is noodzakelijk want er zijn slecht 25 deelnemers per wandeling toegestaan.

OPTIE 1

Ga mee op schok met MOW-medewerker Joost Elet in en rond Etikhove, met een tussenstop in het Hofke Ter Musse. Interessante weetjes over natuur, milieu en historie onderweg.

Inschrijven verplicht: stuur een e-mail met uw naam en telefoonnummer naar info@milieufrontomerwattez.be of bel 055 30 96 66. Als u bevestiging krijgt van MOW is de inschrijving pas definitief na overschrijving op rekeningnummer op rek. nr. BE84 9796 1861 3259. 

OPTIE 2 VOLZET

Deze wandeling is volzet. Verken de gemeente Maarke met startplaats vanuit Etikhove. Ontdek de omgeving van dit prachtige, rustgevende dorpje met tragewegenspecialist en natuurgids Filip Keirse, met een tussenstop in café de ‘Lustige Boer’.

Waar?

Beide wandelingen beginnen en eindigen aan het plein tegenover het gemeentehuis van Maarkedal, Nederholbeekstraat 1 in Maarkedal

Wanneer?

Zaterdag 17 oktober, van 14.00 tot 17.00 uur

Prijs?

4 euro voor leden MOW of Natuurpunt, 5 euro voor niet-leden. 1 consumptie inbegrepen

Meebrengen

Goede wandelschoenen en een mondmasker