Genieten van de zomer, de mooie omgeving en de verhalen is de boodschap.

Op dinsdag 4 augustus juni 2020 kun je deelnemen aan een zomeravondwandeling van 9 km met verhalen over de historiek van het landschap en zijn bewoners: van de prehistorie tot nu. Van wateroverlast, genezend water en rennerszweet. Maar ook over verborgen Romeinen, holle wegen en WOI-stormtroepen. Onderweg nemen we een pauze in een 100% authentiek Vlaams Ardennencafeetje.

     De wandeling start om 17u aan de kerk in Melden. Met een bezoek aan het cafeetje duurt de wandeling zeker 4u. Het pad is grotendeels verhard maar een deel ervan is niet toegankelijk voor buggy's.

     In samenwerking met Nancy Lemay van Stones and Stories.

     Mondmasker is verplicht.

     Kostprijs?

     13 euro per persoon (leden van MOW)

     15 euro per persoon (voor niet-leden)

     Inbegrepen?

     Picknick voor tijdens de wandeling + een drankje naar keuze in het cafeetje

     Vooraf inschrijven is verplicht via info@milieufrontomerwattez.be

     De inschrijving is pas definitief na bevestiging van het secretariaat en overschrijving op rekeningnummer BE84 9796 1861 3259 van Milieufront Omer Wattez vzw.

ORONAMAATREGELEN

  • Alle activiteiten van MOW voldoen aan de veiligheidsmaatregelen van de Veiligheidsraad.
  • Vooraf inschrijven (naam + telefoonnummer) is verplicht. De inschrijving is pas definitief na het ontvangen van een bevestiging.
  • Bij indooractiviteiten ontsmet elk deelnemer bij het binnenkomen en buitengaan de handen. Tijdens de activiteit raak je zo weinig mogelijk objecten aan.
  • Elke deelnemer ouder dan 12 jaar brengt verplicht een mondmasker mee en draagt het als 1,50 m afstand houden niet mogelijk is. Wie geen mondmasker bij heeft, kan er één aankopen (ten voordele van de vereniging) voor € 5.
  • Neem niet deel als u last heeft van volgende symptomen: verkoudheid, hoest, loopneus, niezen, keelpijn, koorts of als u samenwoont met iemand die deze symptomen heeft of vertoont.
  • Als u tot een risicogroep (65+ of personen met een ernstige onderliggende medische aandoening) behoort, dient u (eventueel in overleg met uw arts) af te wegen of het deelnemen aan de activiteit raadzaam en verstandig is. Heeft u vragen over de activiteit? Neem dan contact op met het secretariaat via info@milieufrontomerwattez.be of tel. 055 30 96 66.
  • Wie ziek wordt binnen de veertien dagen na deelname aan een activiteit, moet dit melden aan de organisatoren en zo nodig ook medewerking verlenen aan contact tracing.