DEZE ACTIVITEIT IS VOLZET: INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK

'De Grote Meneer' is een prachtige zomereik, waarvan de leeftijd geschat wordt op ruim 100 jaar.

Kom je met je meewandelen met familie of vrienden aan de Grote Meneer? Dat is een prachtige zomereik van ruim 100 jaar. De monumentale boom staat in een groot bos op de grens van Horebeke met Maarkedal in een prachtig natuurgebiedje in privé-eigendom. Toch is het domein grotendeels toegankelijk voor het publiek. Nabij de Grote Meneer kan je picknicken en je tent opzetten!   

Wie beter om ons rond dit domein te gidsen dan de trotse eigenaar zelf? Natuurgids Raoul D'Hoossche geeft met plezier enkele woordjes uitleg bij deze wandeling in zijn eigen bos. Daarna sluiten we af met een heerlijke picknick rond 17.30 u. 

Ook benieuwd om deze bijzondere boom en de rest van het bos te ontmoeten? Schrijf jullie en je kinderen of kleinkinderen dan zeker in voor deze familie-uitstap! Het wordt een onvergetelijke namiddag. 

Waar? 

Schamperij, Horebeke. Start om 16 uur aan ‘De Grote Meneer’. 

Aan het voetbalveld van vv Horebeke (Stene) kan je makkelijk parkeren. Vanaf de parking is het een mooie wandeling van zo'n 700 meter tot aan de Wereldboom en daar verzamelen we. 

Prijs?   

Voor leden van MOW: €8 - Voor niet-leden: €12 (rondleiding en picknick inbegrepen) 

Inschrijven? 

Verplicht via info@milieufrontomerwattez.be.  

De inschrijving is pas definitief na overschrijving op rekeningnummer BE84 9796 1861 3259 van Milieufront Omer Wattez vzw.   

De opbrengst gaat integraal naar onderhoud van het domein. 

Meebrengen? 

Goede wandelschoenen - Vergeet je mondmasker niet!