Het is een prachtige namiddag. De herfstzon priemt goedgemutst door het goudkleurige bladerdak. Een groene specht vliegt lachend op uit het gazon, terwijl een haas in het struikgewas argwanend een kluitje mensen in het oog houdt, dat langzaam de helling op struint. Het is een groep MOW'ers die gemoedelijk keuvelend de Kruishoutemse trage wegen verkent. De frisse buitenlucht wakkert hun appetijt aan. Straks zullen zij zich tegoed doen aan heerlijke biologische spijzen. Zij zullen hun dorst laven met uitgekiende wijnen of fruitsap met LEF. Zij zullen genieten van de schone klanken die Lukas uit zijn ukelele tovert. Zij zullen prachtige prijzen winnen met de tombola. Een vermaledijde gast zal na de maaltijd een danspas wagen; anderen volgen haar - eerst aarzelend, maar van langs om enthousiaster.
En ergens diep in de nacht zal iemand, moe maar tevreden, de laatste kruimels van het dessertenbuffet bijeenvegen, een glas water drinken, nog een laatstse keer de zaal inspecteren, en het licht in de Mastbloem doven.

Je hoeft dit niet te missen. Schrijf je nu in voor het Groenfeest, en vier met ons mee!

Stuur vóór 15 september een mailtje naar info@milieufrontomerwattez.be, met daarin het aantal volwassenen en kinderen, en of je veggie of vlees wil.