Tijdens deze speciale winter kan iedereen meedoen aan de Winterzoektocht in het stadsbos van Deinze.

In deze groene long van Deinze kan je voluit genieten van de prachtige natuur. De zoektocht loopt grotendeels langs verharde en onverharde paden en is ongeveer 5 km lang. Voor de kinderen (3-7 j) is er ook een paddenstoelenzoektocht langs hetzelfde traject. Het startpunt is het Zorghotel De Ceder, Parijsestraat 34 te Astene. De tocht neemt ongeveer 2 uur in beslag.

Deze activiteit is gratis voor iedereen. De zoektocht loopt van 1/12/2020 tot en met 28/2/2021. Laarzen of waterdichte schoenen zijn zeker aanbevolen. Er zijn heel wat mooie prijzen te winnen. De deelnameformulieren zijn te verkrijgen in het stadhuis en in de toeristische dienst van Deinze, in het gemeentehuis van Nevele, in de Oxfam-Wereldwinkel van Deinze en in De Ceder te Astene. De deelnameformulieren vind je ook op de facebookpagina van Stadsbos Deinze.

Deze zoektocht is een initiatief van het Samenwerkingsverband Stadsbos Deinze i.s.m. het stadsbestuur en met de steun van enkele lokale handelaars.

Alle info op de facebookpagina: Stadsbos Deinze.

In samenwerking met Deinze, De speelvogel, Oxfam Wereldwinkel Deinze, De Wassende Maan, BIOtaste, Natuurpunt, de Gezinsbond en Milieufront Omer Wattez vzw.